Setskog IF 951 23 911 Send oss epost http://www.setskogif.no

Padlegruppe

Padlegruppa har som målsetting; å øke padle interessen, skape padlemiljø på Setskog, i Aurskog Høland og omegn. Tilbudet gjelder alle padlegrener som kajakk, kano og SUP (padlebrett). Padlegruppa skal ha hovedvekt på tur/rekreasjonspadling Padlegruppa ble etablert i 2016 og er medlem i Norges Padleforbund. Padling passer for alle aldersgrupper, som liker å ferdes på vann og som ønsker å bli med i et miljø der fokus på sikkerhet og opplæring i bruk av utstyr står i fokus. Innsjøen Setten, er »smykket» på Setskog, som vi alle «eier» en del av. Med 7 mil strandlinje, mange viker og små øyer, svaberg og sandstrender, rent og klart vann, er Setten et yndet sted for padlere, sportsfiskere og campinggjester. Innsjøen har i tillegg til flere fiskeslag, også en bestand av edelkreps. Setten Festivalpark ligger ved krysset til RV 170 og RV 21 på Setskog. Her er det godt med parkeringsplasser, bare noen få meter i fra vannet. Utsetting av båter kan skje både i fra brygger og fra sandstrand.
Styret i padlegruppa 2017. Steinar Olberg Leder tlf.: 488 84 269 steinar@forsikringsmegleren.com Jan Veiby Nestleder tlf.: 934 18 182 jan.veiby@hafslund.no Thomas P. Solberg Sekretær tlf.: 922 18 121 thomas.solberg@politiet.no Jorun Hovind Styremedlem tlf: 412 30 871 hovkol@online.no Kristine Tollefsen Styremedlem, Kajakk, tlf.: 988 99 265 kristtol@start.no Vibeke Ringsbu Styremedlem, SUP tlf.: 994 04 817 vibeke.ringsbu@gmail.com Odd Arne Diseth Styremedlem, Kano, speiderleder, tlf. 936 62 894, odd-arne@diseth.no

Setskog IF 951 23 911 Send oss en epost http://www.setskogif.no
Design og drift: grafiskservice.com