- naturlig aktivitet

Kontakt oss:

Setskog IF Mosebyveien 11, 1954 SETSKOG 922 30 417 klubbhus@setskogif.no
Verv: Navn: Tlf. E-post: Leder Ole Petter Bernhus 922 30 417 bernhusvik@gmail.com Nestleder Bjørn Sondre Norheim 932 15 744 sondre@norheim.org Sekretær Ida Malnes Melby 984 55 904 ida.melby@ahk.no Kasserer Lars Henriksen setskogif@setskogif.no Styremedlem Sølvi Bakker 928 66 081 solbak86@gmail.com Styremedlem Karin Furunes 930 29 439 kf@hsbank.no Styremedlem Bjørn Inge Østby Varamedlem Øystein Ørjasæter Varamedlem Marius Heggedal Valgkomiteen Leder Erich Malnes Medlem Espen Killi Revisor John Ivar Udnesseter Revisor Marianne Engh Grupper Drift (scooter/atv) Jostein Aaser 926 65 602. Jostein.aaser@tertitten.com Scooter Magne Malnes Scooter Steinar Nilsen Scooter Kristian Aaser Scooter Anfinn Gløtta Scooter Tomas Douat Nilsen Drift (bane) Geir Fagermoen 913 95 441 geirfag@icloud.com Bane Øystein Ørjasæter Bane Ståle Holmedal Bane Lars Henriksen Bane Tommy Lunaas Bane Kai Arne Østby Bane Lars Munthe-Kaas Bane Trond Hammeren Bane Vidar OttesenIs Bane Rolf Chr. SpilhaugIs Bane Dag Harethon Skigruppa Leder Marius Borg-Heggedal Medlem Jørn Heggedal Medlem Jan E. Østby Medlem Jan Robert Kolstad Idrettsskolen Leder Vivian Holmedal Heggedal Medlem Trond Hammeren Medlem Ida Helgerud Trimkasser Leder Mari Kolstad Nestleder Per Arne Clausen Fotballgruppa Leder Henning Fagersand 920 57 576 he-fag@online.no Medlem Arne Sneen Festivalstyret Leder Per Lorentzen 951 23 911 setskogif@setskogif.no Padlegruppa Leder Unni Frøjd-Nilsen 406 23 424 padlegruppa@setskogif.no Medlem Jan Veiby Medlem Thomas P. Solberg Steinbyturgruppe Leder Conrad Magnus Nilsen conrad.magnus.nilsen@betonmast.no Seniorgruppe Leif Bråten Mange Malnes Erland Killi Klubbhuset Leder Ida Malnes Melby 984 55 904 ida.melby@ahk.no Kafe Karin Furunes Historien Setskog Idrettsforening ble stiftet i 1919. Siden den gang har vi vært en aktiv idrettsforening! Vi har et godt samarbeid med både Bjørkelangen Sportsforening og Rømskog Idrettslag innenfor fotball. Vi har et a-lag i 4. divisjon, sammen med Rømskog, som har imponert stort siden de startet i 8 divisjon i 2007. SIF er tilbyr hver mandag allidrett for barn og unge på Skauen. Allidretten holder seg i gymsalen høst/vinter, ute på ski hvis føret tillater det og sykling og fotball ute om våren. Om vinteren kan vi tilby milevis med flotte skiløyper innover i de dype skoger, blant annet til skihytta Steinby!

Hovedstyret og verv

Setskog Festivalene